4363: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4363 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Medál-van rá gazdijelőlt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Medál-van rá gazdijelőlt
Nem: Szuka
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2019.06.06.
Ez a szerencsétlen pincsike féle szuka kutyus Budapest 18. kerület Darány Ignác utcai virágboltnál kért segítséget. Nyakában lánccal, ami belenőtt a húsába. A lánc úgy volt a nyakára erősítve, hogy erővágóval kellett levágni. Soha - soha nem szabadulhatott a fogságából... Ezt a szörnyűséget, embertelenséget, barbárságot képtelenség megszokni. Nem tudjuk, hogy most hogyan sikerült megszabadulnia, de boldogok vagyunk. És azonnal megígértük neki, hogy innentől CSAK JÓ DOLOG TÖRTÉNHET VELE!

Megtalálói a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba rohantak be vele, ők kértek számára segítséget. Mi természetesen egy pillanatig sem haboztunk. Azonnal a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába került és az új ÉLETét Medál néven kezdte meg. A kórházban azonnal elvégezték a nyakán a lánceltávolító műtétet, megszabadítva őt fojtogató, gennyes, elfertőződött és iszonyú fájdalmas béklyójától.
Medál mindenkit elvarázsolt édes, kedves, mosolygós természetével. Számunkra elképzelhetetlen, hogy valaki nap nap után képes volt nézni a szenvedését. Medál azóta teljesen meggyógyult így már nincs akadálya az örökbefogadásnak.


Medál kb 2014. születésű pincsi jellegű szuka kutya. Oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Eredeti gazdája nem jelentkezett ezért új szerető családot keresünk számára.

Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú