4356: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4356 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Alfonz- van Rá gazdijelőlt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Alfonz- van Rá gazdijelőlt
Nem: Kan
Született: 2019.02.10.
Bekerült: 2019.05.31.
Néhány napja láttuk meg a képét egy SOS segítségkérésben. Arló külterületén kóborolt, a legnagyobb viharok idején. Szőrtelenül, eldeformálódott lábakkal, alig 3 hónaposan, teljesen egyedül. Állatbarátok fogtak össze és indultak a keresésére. Szerencsére sikerült a teljesen átázott, átfagyott pici nyomára bukkanniuk. Az azonnali segítséget a kiskapudi menhely vezetője, Fazekas Ildikó nyújtotta neki. Az elmúlt néhány napot, amíg feljutott Budapestre az ő védőszárnyai alatt töltötte.

Alfonz már a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába került, teljes kivizsgálását azonnal megkezdtük. Bízunk benne, hogy a rossz kezdet után esélyt kaphat egy boldog gazdis ÉLETre! A kezeléseknek köszönhetően, szőre már majdnem visszanőtt!

Alfonz kb 2019.februári születésű keverék kan, várhatóan nagy méretű lesz. Hihetetlen nyugodt természetű, de játékos érdeklődő kajla fiatal kanocska. Más kutyákkal is igen jó a viszonya, nem keresi a balhét.

Alfonz nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet.Sportos aktív családnak javasoljuk akik elég időt szánnak a nevelésére és az új otthonába való beszoktatásra. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Gyógyulása után oltva, chipezve és ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


2019.július
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú