4327: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4327 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Serenity
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Serenity
Nem: Szuka
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2019.04.05.
Serenity középkorú kb 2014. születésű rajzos németjuhász szuka, aki egy lakatlan ház udvarán élt egy horror környéken Heves megyében! Sajnos nem Ő az egyetlen akit már erről a helyről mentettek. A füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került gondozásunkba.

Jó természetű, bájos, kedves kutya. Területét van hogy bevédi, de ez nem jeleni azt, hogy más körülmények között sem akarna barátkozni. Más kutyák társaságát nem keresi, de nem is veszi zokon, inkább közömbös velük.

4 éve csont soványan, szívférgesen egy horrortanyáról került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Az akkor középkorú német juhász hölgy mára senior korba lépett. Szépen összeszedte magát testileg és lelkileg és a szívférgességet is sikerült legyőznie.Azonban újabb baj jelentkezett a mostanra közel 10 éves kutyusnál. Elkezdett rogyadozni a hátsófele. Az elsőkörös nonsteroid gyulladáscsökkentő kúra nem hozott eredményt, így CsodaBoda dokinál járt, a BodaVet Állatorvosi Rendelőben.Jó hír, hogy a csípőjének, térdének nincs baja, viszont a gerince beteg. Úgynevezett Cauda equina szindróma gyanúja látszik a röntgen képeken. Vagyis az utolsó gerinccsigolya és a keresztcsonti tájék deformált és kompressziót gyakorol a gerincvelőre. Egy gerincműtét eshetősége lebeg most a fejünk felett. Most első körben szteroid terápia + milgamma kúra következik. Reméljük ez minél hosszabb időre megoldást hoz.


Serenity nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Serenity chipezett, oltott és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú