4323: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4323 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Melissa-van rá gazdijelőlt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Melissa-van rá gazdijelőlt
Nem: Szuka
Született: 2013.01.01.
Bekerült: 2019.04.02.
Melissa életveszélyes állapotban érkezett Püspökladányból, óriási hassal és hatalmas fájdalmakkal. Azonnal vittük is tovább a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba. Az első hírek borzasztóak voltak. A has tele folyadékkal = iszonyú súlyos hasvízkor. A szívféreg tesztje pozitív lett. Ahogy sejtettük a szívférgek átvették a hatalmat a teste felett... Az iszonyú hasvízkor okozója a súlyos, krónikus szívférgesség. Az egyetlen esélye a műtét volt...

Melissa túl van az extra sürgősségi szívféreg műtéten‼️- 5 szívféreg, 7,7 liter leengedett folyadék a hasából...
Nagyon kritikus éjszaka picit reggelizett, most megint pihenés. Hamarosan megy vissza néhány napra a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba.

Ahogy lehetséges a továbbiakban 28 naponta súlyának megfelelő advocate cseppet kap 1 évig. Valamint párhuzamosan elkezdjük az egy hónapos Doxycyclin kúrát is. A fenti kezeléseket és kontrollokat örökbefogadás esetén a leendő gazdinak vállalnia kell!


Melissa kb 2013. születésű berni pásztor szuka kutya, aki nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Oltva, chipezve, és ahogy egészsége engedi ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú