4309: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4309 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Priscilla
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Priscilla
Nem: Szuka
Született: 2018.12.10.
Bekerült: 2019.03.11.
Priscilla Bátonyterenyén talált súlyosan sérült alig 4 hónapos kölyök kutyus. A hétvégén érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásba, azonnal a Juhász Kisállatrendelőbe. Bal oldalon a karcsontja törött, jobb oldalon könyökficama volt. Juhász Tamás doktor úr megoperálta kicsi Priscillát. Í törött csontba velőűrszeget tett, a kiugrott könyökét pedig helyre tette. Megszenvedett, mert a könyökficamot nagyon nehéz volt visszailleszteni. Az biztos, hogy nem volt friss sérülés, a doktor úr szerint akár 2 hete is szenvedhetett ezekkel az iszonyú sérülésekkel. Az első Ortopédiai kontroll vizsgálat szerint teljesen meggyógyult és az ivartalanításon is túlesett. A kiugrott könyöke 100%-ig gyógyult, a törött lába is teljesen összeforrt. Implantátumot akkor kell eltávolítani, ha gondot okoz.

Priscilla elképesztően sok szenvedésen van túl, most kap egy esélyt a boldog, egészséges, önfeledt kölyök ÉLETre. Jelenlen ideiglenes befogadónál lábadozik ahol több macskával és több kutyával él együtt. Okos, barátságos ,tanulékony aktív fiatal kutya.

Priscilla gyógyulása után chipezve, oltva, és ivartalanítva fogadható örökbe. Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet! Kifejezetten aktív sportos családnak javasoljuk.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú