4308: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4308 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hiéna
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hiéna
Nem: Kan
Született: 2018.04.01.
Bekerült: 2019.03.12.
Hiénát Mezőkövesden találták, a lába mozgott de felállni nem tudott. Önkénteseink a lehető legrövidebb időn belül szaladtak érte. Azonnal orvoshoz került, ahol megkezdődött a kivizsgálása. Érkezésekor túlesett a sürgősségi MR vizsgálaton a VetScan Kisállat Diagnosztikaban, ahol Kerekes Zoltán doktor úr és szuper csapata a megszokott kedvességgel, a legmagasabb szakmai színvonalon és empátiával vizsgálta a súlyosan sérült pici kutyánkat. Hiénának nem "csak" csúnya combcsont törése, de összetett gerinctörése is van. Ráadásul az eredmény szerint sajnos nem is friss, pedig ilyenkor szó szerint versenyfutás van az idővel. Az MR vizsgálóból azonnal robogtunk vele a Juhász Kisállatrendelőbe, ahol Dr. Juhász Tamás várta. A doktor úr azonnal megvizsgálta és az MR lelettel összevetve felállította a pontos műtéti tervet. Március 15-én egy több, mint 5 órás operáció során rendbe hozta a törött combcsontját és a gerinccsigolyáit.

Hiéna egy picike, blue-merle színű tacskóid kan kutyus, aki még nincs egy éves kb 2018. áprilisi születésű és nagyon meg volt ettől az egésztől ijedve. Működő chipet nem találtunk benne. Heti többszöri alkalommal fizioterápiás kezelést kap, amitől lábai szépen erősödtek és stabilabban jár.


Hiéna oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe!

Mindettől függetlenül Hiéna barátságos türelmes kutyus. Az egész kutya egy hatalmas életigenlés. Csak bele kell nézni a csillogó szép szemeibe és rájövünk, hogy érdemes ... hogy Ő élni szeretne tűzön vízen át! Rajtunk nem múlik, Hiéna élni fog és mi mindent megteszünk, hogy ez az élet a lehető legmozgékonyabb legyen.


Reméljük, hogy rajtunk kívül más is meglátja a csodát ebben a kis kutyában és nem riad vissza attól, hogy a családjába, az otthonába fogadja. Mi minden támogatást megadunk majd és egészen biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


NOÉ kórház részlegén


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú