4304: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4304 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Smink
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Smink
Nem: Szuka
Született: 2018.12.14.
Bekerült: 2019.02.22.
Smink még baba, de már sok mindenen túl van. Ki tudja hova, hogyan született. Egy családhoz került, ahonnan eltűnt, majd ripityára törött lábbal került elő. Miután napokig nem kapott érdemi ellátást, de meg fájdalomcsillapítót sem, a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába került. Azonnal a Juhász Kisállatrendelőbe került, ahol Dr. Juhász Tamás megoperálta, a szilánkosra tört csontdarabokat összeillesztette és rögzítette. A műtét jól sikerült, a doktor úr és így mi is bizakodóak vagyunk.
Jelenleg a Noé Állatotthon kórház részlegén van. A szigorú boxfogság lejárt, de a továbbiakban is csak kontrollált mozgás megengedett számára, fokozatosan szoktatva ehhez.

A vizsgálatok fényt derítettek rá, hogy kicsi Smink törött lábán a térde szinte egyáltalán nem hajlik. Ez egy fejlődési rendellenesség, mely folyamatos fizioterápiás kezelésre szorul és rendszeres ortopédiai kontrollra van szüksége. Hogy ezzel mi lesz a jövőben nem tudjuk, lehetséges, hogy a később műtétre lesz szüksége.

Sminket szeretnénk ideiglenes vagy végleges örökbefogadót keresni aki vállalja a kontrollt Dr. Juhász Tamásnál, az előre nem látható továbbiakat, az implantátum kivétet amelyet szintén Dr. Juhász Tamásnál kell elvégeztetni.

Smink kb. 2018. december közepén született mopsz jellegű szuka kutya. Smink egy édes kiskölyök, nagyon bízunk benne, hogy sikerül számara biztosítanunk egy teljes ÉLET lehetőségét

Oltási programját megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú