4292: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4292 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Fehér család Filippi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Fehér család Filippi
Nem: Szuka
Született: 2018.11.30.
Bekerült: 2022.12.08.
Eredetileg bekerült: 2019.01.08.

Előzmény:
Filippi és testvérei az újfehértói gyepmesteri telepről (értsd SINTÉRTELEPRŐL) kerültek a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.

Nagyon nagyon picik voltak kb. 2018. november végén születtek. Nem tudjuk pontosan hogy kerültek a halálsorra, de szinte biztos, hogy nem várt, felesleges, kidobott, halálra ítélt alomként érkeztek erre a világra. A PCAS Állatmentés kérte kimentésükben a segítségünket. A kölykök szerencsések voltak, mert hamar gazdira találtak. Sajnos Filippi közel 4 év után visszakerült. A család több éve külföldön folytatta az életét, ahová Filippi is ment hiszen családtag volt. Sajnos nem tudni, hogy a környezetváltozás vagy valami más tette szorongóvá, de nagyon nehezen viselte a magányosan otthon töltött időt. Folyamatos ugatása a szomszédokat nagyon zavarta, ezért a család döntés elé került. Sajnos a legrosszabb megoldás lett a visszahozása. Lakás kutya volt, akinek volt élete, családja. Most egy sarokban kuksol, szólni sem mer csak szomorkodik. Fűtött helyen van, de elhagyottan, magányosan érzi magát.


Filippinek olyan ÖRÖKRE SZÓLÓ gazdit keresünk, aki soha többé nem mond le róla. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki, egy családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.


Filippi chipezve, oltva és ivartalanítva keresi végleges családját.


Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.2018.
2022.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú