4290: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4290 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Köves család Samu
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Köves család Samu
Nem: Kan
Született: 2018.12.07.
Bekerült: 2019.06.26.
Eredetileg bekerült: 2019.02.04.

X. kerület Kozma utcában feltűnt egy mama kutya 6 kölykével akik szó szerint a kövek között húzódtak meg. Állatbarátok nem nyugodtak és segítségükre siettek. Első körben 3 kölyköt aztán a további napon még egy kölyköt sikerült biztonságba helyezniük. Ezt követően kerültek gondozásunkban. A további 3 kölyköt a köbányai járörszolgálatnak sikerült biztonságba helyezni.

A kölyköket biztonságba tudtuk helyezni, de a rettegő mamájukat azóta sem sikerült megfogni. A kis család bájos hamar gazdira is talált, de sajnos Samunak ez a boldogság rövid ideig adatott meg, visszakerült gondozásunkba. Samu örökbefogadó családja sajnos nem volt felkészülve egy kölyök kutya nevelésével kapcsolatos nehézségekre. A napi foglalkozás amit kapott kevésnek bizonyult.

Samu kb. 2018. december elején született.. Igen aktív, érdeklődő igazi kamasza kan kutya. A mérete várhatóan közepes/nagy lesz. Más kutyákkal is hamar megtalálja a közös hangot. Okos jól nevelhető.


Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet.

Samu oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

2019.február
2019.június
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú