4287: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4287 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kál Kolin
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kál Kolin
Nem: Kan
Született: 2011.01.01.
Bekerült: 2019.01.22.
Kolin és Kál család 2019.01.22-én, Kál településről érkeztek. Egy lakatlan házban azaz inkább a kertben laktak borzalmas körülmények között. Segítségkérést követően kerültek gondozásukba.

Kolin kb. 2011. születésű Border Collie jellegű kan kutya. Sajnos a szívféreg tesztje pozitív eredményt hozott. A labor eredmények alapján a kezelés első lépése a szívféreg eltávolító műtét lett, amely során 2019. március 17-én 7 db szívférget (5 nőstény, 2 hím) távolítottak el belőle. Kontroll ultrahangon nem látszódott maradék féreg! A műtét problémamentesen zajlott.
A továbbiakban 28 naponta súlyának megfelelő advocate cseppet kap 1 évig. Valamint párhuzamosan elkezdtük az egy hónapos Doxycyclin kúrát is. Kontroll UH és kontroll elisa teszt 2019. októberében esedékes. A fenti kezeléseket örökbefogadás esetén a leendő gazdinak vállalnia kell!


Kolin nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.
Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú