4266: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4266 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Qurrito család Ana
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Qurrito család Ana
Nem: Szuka
Született: 2018.12.09.
Bekerült: 2018.12.13.
SOS segítségkérés érkezett állatbarátoktól Kurtyánból, egy hónapok óta az utcán kóborló szuka kutyushoz. Eddig sem volt jó élete, de előrehaladott vemhessége mindenkit megijesztett. Természetesen azonnal igent mondtunk és beindult a szervezés a kutyus Budapestre juttatására. Hiába volt a gyors segítség, Quritto - mert ezt a nevet kapta tőlünk - a következő fagyos éjszakán, egyedül egy elhagyott viskóban életet adott 12 kölykének. Mire másnap rátaláltak sajnos 2 pici már nem élt és azóta újabb 3 elment.

Quritto és a pici babák a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásában vannak, biztonságban. A picik nagyon kicsik voltak, valószínűleg a nagy hideg miatt idő előtt érkeztek, ezért is vesztett el már több babát. Nagyon vigyázunk rájuk, melegben, felügyelet alatt vannak. Qurrito mamájuk odaadó gondoskodásának köszönhetően a babák gazdikeressőké cseperedtek.

A kölykök 2018. december 9-én születtek. Felmenőik közül mamájukat ismerjük aki egy nagy testű rottweiler jellegű.
Ezért várhatóan közepes/nagy méretűek lesznek

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


A kiskutyákról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.


További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú