4262: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4262 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Quritto- van Rá gazdijelőlt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Quritto- van Rá gazdijelőlt!
Nem: Szuka
Született: 2015.01.01.
Bekerült: 2018.12.13.
SOS segítségkérés érkezett állatbarátoktól Kurtyánból, egy hónapok óta az utcán kóborló szuka kutyushoz. Eddig sem volt jó élete, de előrehaladott vemhessége mindenkit megijesztett. Természetesen azonnal igent mondtunk és beindult a szervezés a kutyus Budapestre juttatására. Hiába volt a gyors segítség, Quritto - mert ezt a nevet kapta tőlünk - a következő fagyos éjszakán, egyedül egy elhagyott viskóban életet adott 12 kölykének. Mire másnap rátaláltak sajnos 2 pici már nem élt és azóta újabb 3 elment.

Quritto és a pici babák a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásában vannak, biztonságban. A picik nagyon kicsik voltak, valószínűleg a nagy hideg miatt idő előtt érkeztek, ezért is vesztett el már több babát. Nagyon vigyázunk rájuk, melegben, felügyelet alatt vannak, de a kritikus időszak még nem múlt el.

Szerencsére Quritto mama odaadó gondoskodásának köszönhetően a család gazdikeresővé cseperedett.


Quritto kb. 2015. januári születésű imádni való, játékos nagytestű keverék szuka. Barátságos, kedves, aranyos, szereti az embereket, nagyon jó idegrendszerű megbízható kutya. Aktív sportos családnak javasoljuk, akik képesek kielégíteni mozgásigényét.

Figyelem, KIZÁRÓLAG családi kutyának adjuk, házőrzésre nem fogadható örökbe! Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


Quritto babáival:
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú