4258: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4258 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Csutka
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Csutka
Nem: Kan
Született: 2015.12.01.
Bekerült: 2018.12.26.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
HÁgi 2019.02.14. 2019.02.24.
Zserbó 2019.02.05. 2019.02.12.
Szirákról, dr. Micsutka Attila állatorvostól, érkezett a sürgős segítségkérés. A doktor úr ünnepi ügyeletébe vitték be Csutkát, ezt a kis testű fiú kutyust. Ő azonnal lelkiismeretesen ellátta és elkezdte szervezni a további kivizsgálását, gyógyítását, szállítását. Így Csutka még 2018. december 26-án felkerült a Juhász Kisállatrendelőbe. Az elsődleges hírek sajnos nagyon aggasztóak voltak. Azon túl, hogy szerencsétlen kutya általános állapota is rettentő, sovány, tele sebekkel, a sérülései nagy része nem volt friss. Valószínűleg hetek óta járásképtelen állapotban lehetett és mind erre most megint átesett egy nagy traumán, valószínűleg újra elgázolták. Mennyit szenvedhetett az elmúlt hetekben. Mind a két hátsó lába kritikus állapotban volt, előre haladott szepszis és a hetek óta fennálló mozgásképtelenség miatt. Elképzelni is borzasztó, hogy mennyi szenvedésen, fájdalmon mehetett eddig keresztül. Hátsó lábai a kúszás következtében sebesek, amelyeket természetesen naponta kezeljük.


Mindettől függetlenül Csutka egy simulékony, barátságos türelmes kutyus. Az egész kutya egy hatalmas életigenlés. Csak bele kell nézni a csillogó szép szemeibe és rájövünk, hogy érdemes ... hogy Ő élni szeretne tűzön vízen át! Rajtunk nem múlik, Csutka élni fog és mi mindent megteszünk, hogy ez az élet a lehető legmozgékonyabb legyen. Sajnos a helyzet a bekerülése és az első állapot felmérés óta semmit nem változott, bár a sebei a lehetőségekhez képest szépen gyógyulnak. És már az is teljesen biztos, hogy soha nem fog lábra állni. Soha nem tud már 4 lábon szaladgálni, mert valaki HÁTBA LŐTTE, A LÖVEDÉK PONTOSAN A GERINCÉBEN ÁLLT MEG.

Csutka is kap egy kerekes kocsit, begyógyítjuk a sebeit, kap oltást és egyéb fontos dolgokat, átesik az ivartalanítason és csatlakozik Adához és Bütyökhöz, így majd egy egész kerekes falkánk fog száguldozni a NOÉ irodája körül

Reméljük, hogy rajtunk kívül más is meglátja a csodát ebben a kis kutyában és nem riad vissza attól, hogy a családjába, az otthonába fogadja. Mi minden támogatást megadunk majd és egészen biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni!

Csutka kb 2015. decemberi születésű kistestű keverék kan kutya.

Oltva, chipezve és ivartalanítás után adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú