4252: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4252 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Panama-van gazdijelőlt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Panama-van gazdijelőlt!
Nem: Szuka
Született: 2015.11.01.
Bekerült: 2018.11.11.
Nagyrédéről kértek állatbarátok segítséget 2 borzasztó állapotban lévő kutyának.

Előzmény:
A vizslaszerű mama (Panama) hónapok óta fel-feltűnt a faluban, láthatóan egyre soványabb és az emlői egyre nagyobbak. Súlyosan aggasztó állapotban találtak rá. Egy elhivatott állatbarát elkezdte követni, hogy felderítse hol "él", hol vannak a babái. Amit talált az borzasztó. Elhanyagolt, elhagyott, szemetes, romos épület. Babakutyának nyoma sem volt. Viszont rátalált egy szinte haldokló kicsit nagyobb kölyökre, talán a Panama mama előző almának túlélője. Csont sovánnyá aszott apró testében alig pislákolt az élet már. Ráadásul bezárták egy koszos, büdös bodegába, víz és élelemem nélkül a saját pisijében és ürülékében vegetált. Szerencsétlenekkel száguldottak fel Budapestre, ahol a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába kerültek és azonnal kórházi ellátásra a Juhász Kisállatrendelőbe. Később a történtet folytatódott. Megmentői nem nyugodtak, visszamentek a szellemházhoz. Végül nem ott, a borzasztó körülmények között, hanem kicsit arrébb az erdőben leltek rá a kupacnyi gyönyörű picibabára. Azonnal kocsiba pattantak és robogtak fel a kosárnyi sivítóval Panamához a Juhász Kisállatrendelőbe.

Hatalmas volt a viszontlátás boldogsága mindenki részéről. Panama nagyon rossz és legyengült állapotban volt. Erősítésre, kezelésre szorult. Szerencsére Panama legyengült állapota ellenére is odaadóan szoptatta kölykeit akik már gazdikeresőkké cseperedtek. Természetesen az egész család folyamatos immunerősítést és extra figyelmet kap. Mondhatjuk, hogy a nehezén már túl vagyunk és a babák elválasztása után Panamának is szeretnénk egy családot találni.


Panama kb. 2015. novemberi születésű vizsla jellegű szuka. Hihetetlen türelmes, alázatos kutya.

Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!
Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Bekerülésekor:
2018.december
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú