4251: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4251 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Panama család Polli-van ra gazdijelolt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Panama család Polli-van ra gazdijelolt
Nem: Szuka
Született: 2018.10.21.
Bekerült: 2019.08.05.
Eredetileg bekerült: 2018.11.11.

Előzmény:
A vizslaszerű mama hónapok óta fel-feltűnt egy faluban, láthatóan egyre soványabban és az emlői egyre nagyobbak voltak . Súlyosan aggasztó állapotban találtak rá. Egy elhivatott állatbarát elkezdte követni, hogy felderítse hol "él", hol vannak a babái. Amit talált az borzasztó volt. Elhanyagolt, elhagyott, szemetes, romos épület. Babakutyáknak nyoma sem volt. Viszont rátalált egy szinte haldokló kicsit nagyobb kölyökre, talán a mama előző almának túlélője. Csont sovánnyá aszott apró testében alig pislákolt az élet már. Ráadásul bezárták egy koszos, büdös bodegába, víz és élelemem nélkül a saját pisijében és ürülékében vegetált. Nagyon nagy bajban voltak azonnal kórházi ellátást igényeltek.

Ezt követően Megmentői nem nyugodtak, visszamentek a szellemházhoz. Végül nem ott, a borzasztó körülmények között, hanem kicsit arrébb az erdőben leltek rá a kupacnyi gyönyörű picibabára. Azonnal kocsiba pattantak és robogtak fel a kosárnyi sivítóval Panamához a kórházba.

Hatalmas volt a viszontlátás boldogsága mindenki részéről. Panama nagyon rossz és legyengült állapotban volt, erősítésre, kezelésre szorult. Szerencsére időben érkezett a családnak segítség és már mindenki családban él.


Sajnos Polli nem sokáig élvezhette a családi élet örömeit és nem az Ő hibájából, de visszakerült gondozásunkba.


Polli 2018. november 11-én született aki babaként került Állatothonunkba és most visszakerülésekor egy szép kiállású már-már vizslának mondható fiatal bakfis kaptunk vissza. Vidám, energikus, barátságos, kedves,játékos, izgő-mozgó.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. A vizsla fajtára jellemzőem rendszeres testmozgásra van szüksége a bennük rejlő energia levezetés érdekében.

Polli oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.Polliról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.


2018. november
2019. augusztus
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú