4220: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4220 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Motyó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Motyó
Nem: Kan
Született: 2018.01.19.
Bekerült: 2018.11.16.
Egy állatorvosi rendelőből kértek segítséget, ahova beszaladtak az elgázolt kicsi kutyával. A chipje segítségével sikerült a gazdáit azonosítani, akik néhány nap gondolkodás után nem vállalták a ripityára tört kutya műtétjeit. Altatást kérték. Az orvosai természetesen ebbe nem nyugodtak bele és segítséget kértek tőlünk a számára.
CsodaBoda doki sürgősséggel operálta meg. Hatalmas és összetett műtét volt, Dr. Boda Atilának össze kellet legóznia Motyó csípőjét és a szó szerint szétrobbant térdét. Most szigorú ketrecnyugalom van szegénynek előírva és reméljük ez az egy műtét elég lesz.

Motyó még nincs 1 éves, 2018. januári születésű kan tacskó, de a röntgen felvételek szerint már túl van egy nagyon csúnya sípcsont törésen is. Igazi tacskó jellemmel megáldott fiatal kanocska. Minden percben keresi az ember társaságát, játszana és játszana. Még előtte az egész élete, meg nagyon sokat kel játszania, ugrálnia, futnia-szaladnia.

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Motyó gyógyulása után, oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek http://www.noeallatotthon.hu/gallery/GAZDIT-KERESNEK/KUTYAK/Motyo/


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú