4160: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4160 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ász
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ász
Nem: Szuka
Született: 2017.11.01.
Bekerült: 2018.09.22.
Szomolyáról érkezett a segítségkérés a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványon keresztül Ásznak.

Ász egy édes, kedves kb 2017. novemberi születésű szinte még kölyök szuka kutya. Borzasztó körülmények között élt eddig és annak ellenére, hogy még Ő is gyerek már vemhesen került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Ráadásul egy nagy trauma - ütés, zúzódás - miatt a jobb mellső lába egyik alkarcsontja növekedése leállt, a másik csont viszont tovább nőtt. Így a lába elkezdett deformálódni, a könyökízülete megfeszült, ez borzalmas fájdalmat okozott szegénynek. Azonnal a Dr. Juhász Tamás Kisállatkórházba került, ahol Dr. Juhász Tamás egy csontműtéttel átvágta az érintett csontot, hogy korrigálja a rossz növekedést és a csontját megfelelő fejlődésre bírja. A beavatkozás fájdalmas, ráadásul a hosszú gyógyulás alatt szegény Ásznak teljes mozgáskorlátozás volt előírva.

2018. novemberi ortopédia kontroll szerint a műtött lábon csont gyógyulás lezárult, anem műtött lábon orthopédiai elváltozás nem látszik.


Hihetetlen együttműködő, barátságos fiatal kutya. Aktív nagy mozgásigényű fiatal kutya, ezért mindenképp sportos családnak javasoljuk. Más kutyákhoz való viszonyát még nem ismerjük, de szerintünk nevelhető korban van. Kutyaiskolai továbbképzés javasolt.


Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet.

Oltási programját megkezdtük melynek befejezése a leendő gazdi feladata, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú