4139: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4139 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Lumia
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Lumia
Nem: Szuka
Született: 2018.07.02.
Bekerült: 2018.09.10.
Lumia Életveszélyes állapotba került a Noé Állatotthon Alapítvány alapítvány gondozásába.

Lumia aki kb 2018. júliusi születésű keverék kutyus, egy telepre született, az anyja és az apja is ott él, kitudja mióta. Ez a pici kölyök elvadult Maugliként az emberi érintést nem ismerve cseperedett eddig is. Most néhány napra eltűnt... és ilyen állapotban került elő.


Őrjöngött a fájdalomtól, farkán, lábán nyílt törés. Combcsontja több helyen durván eltört és elmozdult. A sebeiből ömlött a genny, magas láza volt. Kis teste tele kullancsokkal. Elfekvő volt, orvosaink az életéért küzdöttek. A sérülései sajnos már sok naposak voltak, mire állatorvoshoz jutott. Mind testileg, mind lelkileg iszonyú fájdalommal és kínnal kellett megküzdenie az apró alig 10 hetes kislánynak. El sem tudjuk képzelni, hogy mekkora szenvedésen ment keresztül. Megérkezése óta a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban kezelik, állandó orvosi felügyelet mellett, folyamatosan kapja a gyógyszereket, fájdalomcsillapítókat.

Sajnos a kritikus állapota miatt egy kontrasztos röntgen vizsgálat alapján döntést kellett hozni. Vagy leamputálják a teljesen elgennyesedett és vérmérgezést okozó lábát és farkát, vagy elveszítjük a kislányt. Nem volt kérdés, muszáj volt belevágni az életmentő műtétbe. A helyzet végig nagyon kritikus volt, alig tudták stabilan tartani a testhőjét és a keringését, a műtét végére teljesen elfehéredett. Kritikus időszakon vagyunk túl! De LUMIA ÉL!!!!!!

Ugyan három lábon és egy kicsit rövidebb farokkal, de mára már stabil az állapota. Megszűnt a szeptikus állapot és orvosaink jóváhagyásával átköltözhetett a NOÉ kórházba. Mostantól mi kezeljük a sebeit, de ami ennél sokkal nehezebb lesz az az összetört pici lelke. Ez az alig néhány hetes pihe-puha kiskutya, annyira retteg, hogy arra nincsenek szavak.

Nagyon hosszú út áll még előtte, mire begyógyulnak a teste és a lelke sebei,de mindent megkap amire csak szüksége van - no persze leginkább egy ÁLOMGAZDIRA lenne szüksége. Vajon mekkora esélye van egy három lábú, fekete félős kölyöknek egy saját családra? Mi8 megmutatjuk, neki, Őt is várja egy saját GAZDI!

Gyógyulása után oltási programjának folytatásával, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!2018.szeptember NOÉ kórházban


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú