4125: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4125 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Vitália
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Vitália
Nem: Szuka
Született: 2013.07.14.
Bekerült: 2018.07.26.
Szaporítók melléktermékei, kidobott értéktelen szemétjei. Beteg, kihasznált, testileg és mentálisan tönkretett mopsz keverékek érkeztek a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába Püspökladány környéki szaporítóktól történt mentésből.

Vitália és Donáta betegek, szemük, fülük, bőrük, a lábaik iszonyú állapotban volt. Mindkét hallójárat Donátához hasonlóan súlyos fokú beszűkült, krónikus otitis externa. Vitália fekélyes szemeinek gyógyítását konzervatívan elkezdtük, ha nem lesz számottevő javulás, akkor szemhéj korrekciós műtétre lesz szüksége. Gyógyszeres kezelésüket megkezdtük. Allergiájuk kezelését hypoallergén táp adásával is segítjük.

Sajnos Vitália és Donáta szívféreg gyorstesztje pozitív lett. Az egyetlen szóba jöhető gyógymód a szívműtét lett. Vitália és Donáta szerencsésen túl van a szívféregeltávolító katéteres szívműtéten (2018.11.24). Mind a ketten jól vannak, már a Noé Állatotthon Alapítvány kórházában lábadoznak. Vitáliából 3 férget (2 nőstény, 1 hím) sikerült kivenni. Benne sajnos maradt 1 féreg, vele szemben további gyógyszeres kezeléssel vesszük fel a harcot és továbbiakban 28 naponta a súlyának megfelelő méretű Advocate spot-ont szükséges rácseppenteni minimum. Illetve folyamatosan szükséges szúnyogcsípés elleni nyakörvvel, spot-onnal védekezni (pl. Scalibor nyakörv, Vectra 3D spot-on) Az Advocate kezelés időtartama alatt Milbemax, Milprazon, Nexgard Spectra adása nem javasolt! Ha a védekezésre spot-ont hasznának, akkor azt érdemes 2 hét eltolással alkalmazni az Advocate-hez képest, ha nyakörvvel, akkor a nyakának azt a részét csepegtetéskor kihagyni.

Vitália egy 2013. júliusi születésű mopsz jelegű szuka kutya. Nem tudjuk eddig milyen életük volt, de szomorú szemeik, félelemmel teli kis lelkük nem sok jóra utal. Szeretnénk megmutatni Nekik, hogy az ÉLET szép és mostantól Ők is nagyon fontosak sok-sok embernek!


Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Vitália chipezett, oltott, gyógyulása és ivartalanítás után fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú