4124: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4124 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Donáta
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Donáta
Nem: Szuka
Született: 2017.01.01.
Bekerült: 2018.07.26.
Szaporítók melléktermékei, kidobott értéktelen szemétjei. Beteg, kihasznált, testileg és mentálisan tönkretett mopsz keverékek érkeztek a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába Püspökladány környéki szaporítóktól történt mentésből 2018 nyarán.

Donáta és Vitália betegek voltak: szemük, fülük, bőrük, a lábaik iszonyú állapotban volt. Donáta mindkét hallójárata súlyos fokú beszűkült volt, diagnózis: krónikus otitis externa. Sajnos Donáta és Vitália szívféreg gyorstesztje pozitív lett. Az egyetlen szóba jöhető gyógymód a szívműtét lett. Vitália és Donáta 2018. novemberében szerencsésen átesett a szívféreg eltávolító katéteres szívműtéten. A műtétet mind a ketten jól viselték. Donátából 5 kifejlett szívférget távolítottak el, 3 nőstény és 2 hím példányt távolítottak el. Nem maradt féreg a szív közelben a műtétet követően. További kezelésként 28 naponta a súlyának megfelelő méretű Advocate spot-on készitményt szükséges rácseppenteni. Illetve folyamatosan szükséges szúnyogcsípés elleni nyakörvvel, spot-onnal védekezni (pl. Scalibor nyakörv, Vectra 3D spot-on) Az Advocate kezelés időtartama alatt Milbemax, Milprazon, Nexgard Spectra adása nem javasolt! Ha a védekezésre spot-ont hasznának, akkor azt érdemes 2 hét eltolással alkalmazni az Advocate-hez képest, ha nyakörvvel, akkor a nyakának azt a részét csepegtetéskor kihagyni.

Donáta egy fiatal kb. 2017. születésű mopsz jelegű szuka kutya. Nem tudjuk eddig milyen életük volt, de szomorú szemeik, félelemmel teli kis lelkük nem sok jóra utalt. A műtétet követően Donáta ideiglenes befogadóhoz költözött, ahol szépen kinyílt, megbarátkozott új környezetével. Kiderült, hogy teljesen macska kompatibilis, szobatiszta. A gyerekeket imádja. TV távirányítóval viszont nem kompatibilis :D, de megfelelő körültekintéssel megoldható, hogy többet ne végezzen ki belőlük.
Nagyon mókás, barátságos kiskutya. A pórázon való közlekedést még most tanulgatja.
Jelenleg hypoallergén tápot eszik a bőrgyulladások elkerülése céljából.

Szeretnénk megmutatni Nekik, hogy az ÉLET szép és mostantól Ők is nagyon fontosak sok-sok embernek!


Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Donáta chipezett, oltott, ivartalanított. Szívférgességből gyógyult.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú