4104: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4104 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Tiszanána mama
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Tiszanána mama
Nem: Szuka
Született: 2017.02.01.
Bekerült: 2018.06.23.
A Füzesabonyi Állatvédő Egyesült kért segítséget egy rettegő mama és legalább 3 alomból született 6 kölyök elhelyezésében akiket Tiszanánán rossz körülmények tartottak. A családból két kölyök teljesen besárgulva azonnal kórházba került, ahol a labor eredmények babézia fertőzöttséget mutattak. A kölykökben számtalan bolha és kullancs volt így sajnos várható volt a fertőzöttség esélye. Szerencsére a kezelés hatásos volt így a család összes tagja újra együtt van. Mamájuk gondoskodásának köszönhetően az egész család gazdikeresővé cseperedett fel.

Tiszanána mama fiatal kb. 2017. februári születésű, szálkásszőrű tacskó jellegű szuka kutya. Simulékony természetű, bájos, kedves kutya, aki nagyon ragaszkodó és barátságos. A kölykei már elválasztásra kerültek így most már semmi akadálya, hogy végleges családba költözzön.

Tiszanána mami chipezett, oltott és ivartalanítás után fogadható örökbe.

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú