4098: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4098 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Tiszanána család Téra
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Tiszanána család Téra
Nem: Szuka
Született: 2018.03.23.
Bekerült: 2018.06.23.
A Füzesabonyi Állatvédő Egyesült kért segítséget egy rettegő mama és legalább 3 alomból született 6 kölyök elhelyezésében akiket Tiszanánán rossz körülmények tartottak. A családból két kölyök teljesen besárgulva azonnal kórházba került, ahol a labor eredmények babézia fertőzöttséget mutattak. A kölykökben számtalan bolha és kullancs volt így sajnos várható volt a fertőzöttség esélye. Szerencsére a kezelés hatásos volt így a család összes tagja újra együtt van. Nálunk a Tiszanána család nevet kapták.

A kölykök kb. 2018.03.23. születésű keverék kutyák. Felmenőik közül csak mamájukat ismerjük aki egy szálkás szőrű tacskó jellegű szuka. A kölykök egy kicsit sem hasonlítanak mamájukra, de várhatóan kicsi/közepes méretűek lesznek. Elevenek, barátságosak, egyáltalán nem félnek az ember közelségétől. Mamájuktól már elválasztottuk így mindenki gazdikereső.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú