4064: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4064 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kygo
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kygo
Nem: Kan
Született: 2017.05.13.
Bekerült: 2018.05.16.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Ivett 2020.04.16. 2020.04.21.
Kaygonak a fiatal nagytestű kutyusnak a Füzesabonyi Állatvédők kértek segítséget. Kerecsend mellett dobták ki nagyjából 1 hónapja, azóta egy gombaüzem környékén sántikált. Mindenki azt hitte, hogy talán elgázolták, eltört a lába és ettől fáj neki és duzzadt, sebes. Sajnos a röntgenkép alapján úgy tűnt, hogy ennél sokkal nagyobb a baj, felmerült a csontrák lehetősége is. Kaygo azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került, mindent megkapott, hogy ne legyenek fájdalmai.

Néhány hét feszült és idegtépő várakozás után, megérkezett Kygo szövettani eredménye. Kygo NEM RÁKOS!!!! Valahogy végig ebben bíztunk, hiszen még annyira fiatal, hogy felfoghatatlan volt a csontrák sötét fellege. Megállás nélkül ezért drukkoltunk és erre vártunk. Ugyan a rák fenyegetése elmúlt, de azért Kygonak nagyon beteg volt a lába. A csontbiopszia eredménye szerint krónikus gyulladás volt a szövetek között, mely sajnos a csontokat és a csánkízületet is érintette. Egy újabb vizsgálat keretében tenyésztésre küldtünk laboratóriumba mintát, hogy pontosan célzott kezelést kaphasson. Kezelésnek köszönhetően már semmi tünetet, azaz fájdalmat nem mutat.


Kaygo kb.2017. májusi születésű keverék kan, aki amúgy egy hatalmas, bűbáj édes kutya, a betegsége jókedvéből egy picit sem tud elvenni. Ő nagyon boldog, hogy a sok utcán töltött hónap, éhezés, ázás, fázás után.

Kygo oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú