4060: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4060 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pacák
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pacák
Nem: Kan
Született: 2008.01.01.
Bekerült: 2018.05.19.
Pacák borzasztó állapotban Pécelen találták. Az 1000+1 éves kan kutyus egész teste, bőre gyulladásban van, több helyen hiányzik a szőre. A gyulladás miatt sebes, nedvedző, elfertőződött szinte a teljes kutya. Működő chipet nem találtunk benne, kullancsot viszont igen. Most már jó helyen, biztonságban van az öreg. Persze kerestük az eredeti gazdáját, akinek nagyon jó indokkal kellett volna elénk állnia, hogy miért volt annyire borzasztó állapotban... Sajnos eredeti gazdája nem került elő így új családot keresünk számára. Orvosi kivizsgálást követően folyamatos fürdetés, immunerősítést kap, hogy a bőrbetegségéből kigyógyuljon. Szerencsére a kezelések hatására a szőre javulást mutat, szem és fülgyulladása már a múlté.

Pacák kb 2008. születésű keverék kan kutya. Korához képest igen aktív, nagy mozgásigényű. A kezeléseket is türelemmel viselte.

Pacák oltott chipezett és ivartalanítva fogadható örökbe.

Nagyon-nagyon reméljük, hogy nem a NOÉ Állatotthon lesz az utolsó állomás az életében. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, sokat szenvedett megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


2018.július


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú