4035: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4035 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sajó család Spiky
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sajó család Spiky
Nem: Szuka
Született: 2018.03.18.
Bekerült: 2018.03.25.
Sajószentpéterről érkezett a kétségbeesett segítségkérés, hogy egy mama kutya és 4 db alig 1 hetes babája életveszélyben van. Sajó mama miután megszülte nem kívánatos kölykeit el akarták zavarni a háztól, a kicsiket pedig vasvillával meggyilkolni. A mama a saját testével védte az apróságokat, így a szúrások Őt érték. Végül a rettegő mama elmenekült, a babákat pedig a szomszéd átmenekítette magához. Sajó mami a súlyos sérülései és mérhetetlen rettegése ellenére visszament a kölykeihez, így sikerült az egész családot kimenekíteni. Ez a szerencsétlen mamakutya retteget, szinte levegőt sem mert venni az emberek jelenlétében, de minden félelmét, fájdalmát félretéve gondozta a 2 picilányt és a 2 kisfiú babáját.

Mami sebei szépen gyógyultak, a babák pedig gömbölyödtek, növögettek. A borzasztó kezdet után eddig minden nagyon jól alakult, de egyszer Sajó mamiból elkezdett gennyes, nyákos vér folyni, a szinte teljesen begyógyult sebei egy pillanat alatt újra begyulladtak és gennyesedni kezdtek. Azonnal tudtuk, hogy valami baj van, vittük is az állatorvoshoz.
Sajó mamim azonnal sürgősségi, életmentő műtétet végeztek, ami azt jelentette, azonnal le kellett választanunk a kicsiket tőle, hiszen a műtét után erős, kombinált antibiotikumos kezelésre lett szüksége, ami a tejen keresztül árthat a piciknek. Szerencsére már elkezdtek a szopizás mellett önállóan is enni.

A keverék kölykök kb. 2018. márciusban születtek. Előéletükről annyit tudunk, hogy a mamájuk egy német juhász keverék ezért várhatóan nagytestű kutyák lesznek. A kis csapat egyenlőre még szocializálatlan, de játékosak tele vannak energiával nem félnek az emberi érintéstől. Kutyaovi és kutyaiskola mindenképp javasolt.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


A kiskutyákról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú