4033: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4033 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bűbáj
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bűbáj
Nem: Szuka
Született: 2018.02.09.
Bekerült: 2018.04.23.
Bűbáj és Bájos Borsodszirákról érkezett a NOÉ Állatotthonba. Pici kölyöklányok, akiket nagyon súlyos bőrbetegen, soványan tettek ki az utcára. Helyi állatbarátok siettek a megmentésükre és kértek számukra segítséget.

A picurkák kb 2018.február végi születésű keverék szukák, akik nagyon félnek, sebes, gyulladt, kopasz mind a kettő arca és teste. Orvosi kivizsgálásuk azonnal megkezdődött. A diagnózis szerint demodexesek, ezért hetente többször gyógysamponos fürdetés, gyógyszeres kezelés és folyamatos immunerősítés a kezelés menete.

Van tapasztalatunk ennyire rossz állapotú kutyusok kezelésében, mégis mindig összetörik a szívünk ilyenkor. Hogy fajulhatnak idáig a dolgok, hogy nézheti valaki tétlenül két baba ilyen fokú betegségét és milyen lelke van annak, akinek a megoldás erre, hogy szívtelenül kihajítja Őket.


Bűbáj chipezett és gyógyulása után oltásai után ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú