4029: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4029 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Demokrácia család Dalida
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Demokrácia család Dalida
Nem: Szuka
Született: 2018.03.11.
Bekerült: 2018.04.15.
2018.április 14-én éjjel találtuk ezt a kis családot a NOÉ Állatotthon előtt bóklászva.

Valaki úgy gondolta, hogy ez a legmegfelelőbb hely és mód arra, hogy az anyukától és 3 picikéjétől rövid úton megszabaduljon. Nem volt vicces a sötétben elkapkodni a világító szemű kis gombócokat, és a rettegő mamit. Az úton még este is van forgalom, és a sötétben hatalmas veszélyben voltak a család. Természetesen kamera is van a területen, az anyag feldolgozása még folyamatban van, és a szükséges lépéseket természetesen megtesszük. A Demokrácia család nevet kapták nálunk.

Demokrácia mama egy tündéri szálkás szőrű tacskó keverék, a picik pedig szerelemgyerekek. Mama odaadóan gondoskodik róluk, de mostanra a picik oltási programját is megkezdtük így gazdikeresők lettek. Felmenőik közül csak a mamit ismerjük így kérdéses kire fognak hasonlítani, mert már most látszik a mamira nem igazán. Várhatóan közepes méretűek lesznek.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú