4025: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4025 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kunigunda
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kunigunda
Nem: Szuka
Született: 2002.07.10.
Bekerült: 2018.04.13.
Kunigunda szó szerint a halál torkából szabadult. Szó szerint sírva kértek segítséget ennek az édes, gyönyörű, deres szemöldökű és pofijú idős hölgynek. A kunhegyesi gyepmesteri telepen segítő civil önkéntesek fordultak hozzánk. A kutyus több mint 1 hónapja volt a gyepmesteri telepen. Egyre súlyosbodó hasmenése miatt a múlt hét második felére kritikus állapotba került. Fel sem tudott állni, nem evett, vizet csak fecskendőből sikerült egy picit a szájába erőltetni. Annyi ereje nem volt,, hogy felemelje a fejét. Segítői mindent megpróbáltak megtenni érte, de a helyzet kritikusra fordult.
Bár szó szerint a csilláron is beteg kutyák lógnak, zsúfolásig tömve minden karanténhelyünk, mégsem tudtunk nemet mondani.
Extra gyors szervezés után megérkezett a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba, ahol CsodaBoda doki csapata azonnal megkezdte a mindenre kiterjedő kivizsgálását és kezelését. Laborvizsgálatok, röntgen, ultrahang. Mi pedig elneveztük Őt Kunigundának. Kunigunda nagyon súlyosan ki volt száradva, sárgás, vízszerű hasmenése volt és az egyik válla, könyöke is problémás.
Hála az intenzív ellátásnak, a biztonságnak és a neki kínált finom falatoknak, Kunigunda állapota egyre jobb. Az üres, feladó, megadó tekintetett felváltotta a bizalom és a mosoly.


Kunigunda egy 2002. születésű keverék öreglány. Barátságos, igényli az ember társaságát. Más kutyákkal is azonnal megtalálta a közös hangot.

Kunigunda nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a szeretett gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon-nagyon reméljük, hogy nem a NOÉ Állatotthon lesz az utolsó állomás az életében. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott megy kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Oltva, chipezve, ivartalanítva szeretne új, végleges álomcsaládjába költözni.


További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú