4001: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4001 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Nodrog
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Nodrog
Nem: Kan
Született: 2017.03.01.
Bekerült: 2018.04.02.
Nodrog egy fiatal kb. 2017. márciusi születésű pincsi jellegű kedves kan kutyus. Nodrogot állítólag találták és konkrétan a kezünkbe nyomták. Sajnos felmerült bennünk, hogy talán gazdája adta le. Chip nem volt benne, így eredeti gazdáját nem ismerjük. Ami hamar kiderült Nodrogról, hogy szeret mászni és minden lehetőséget megragad a szökésre. Nincs olyan hely ahová ne tudna felugrani. Viszont amióta a menhelyünkön törődést kap esze ágában sincs megszökni. Azért a leendő gazdinak ezzel számolnia kell. Szőrzete ápolást, fésülést igényel. Látszik, hogy családban élhetett, mert az ember közelsége nagyon megnyugtatja és nem szeret egyedül maradni. Hamar képes egy kutya falkába beilleszkedni így más kutyák mellé is ajánljuk. Gyerekes családoknak is nyugodt szívvel ajánljuk.

Nodrog chipezett, oltott, ivartalanított.

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú