3988: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3988 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Rémusz
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Rémusz
Nem: Kan
Született: 2005.09.02.
Bekerült: 2018.03.05.
Rémusz és 3 társa napok óta meghalt idős gazdájuk mellől kerültek az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálatra, majd segítségkérést követően kerültek gondozásunkba.

A kis lakótársak borzalmas állapotban, alultápláltan, szőrhiányosan, gyulladt bőrrel és szemmel kerültek hozzánk.

A csapatból Rémusz egy 2005.03.02. születésű máltai jellegű kan kutya szőrhiányos, szinte kopasz, gyulladtak a szemei és alultáplált mint a többi társa. A borzalmas tragédia talán Őt viselte meg a legjobban bizonytalan visszahúzódó de egy simogatást már örömmel vesz. Annyira sovány, hogy a csigolyái utat törnek csupasz bőrén. Elkezdtük immunerősítését és a laborok alapján megkezdtük kezelését. Bekerülése óta folyamatosan naponta többször kis adagokban tápláló ételt kap és folyamatos orvosi kontrollokra visszük.

Gyógyulása és remélhetőleg szőrősődése és súlygyarapodása után, oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe. Szörzete gondozást, fésülést igényelő.Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, sokat szenvedett megérdemli idős korában is biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú