3980: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3980 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Váratlan család Viktória
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Váratlan család Viktória
Nem: Szuka
Született: 2017.12.12.
Bekerült: 2017.12.12.
Váratlan Viktória a testvérkéivel és gyönyörű mamájukkal Violával, a születésük után néhány órával érkeztek a NOÉ Állatotthon gondozásába az Edelényi gyepmesteri telepről.


Előzmény!
Tudtuk, hogy ez a kezdet nagyon sok nehézséget tartogat a számukra, mégis bizakodóak voltunk. Sajnos már érkezésük pillanatáig elvesztettünk 2 babát a megszületett nyolcból és közben sajnos újabb két picike sétált át a Szivárványhídon.

Vikit 2 hetes korában ki kellett emelni az alomból, mert nagyon pici és gyenge volt. Azóta emberi pótmama neveli Őt. Az első hetekben tejpótló tápszert kapott cumisüvegből 3 óránként. De sikerült megmenteni az életét.

Előzmény
Mostanra a kis törékeny bébiből gyönyörű kölyökké fejlődött. A kritikus időszak után nem került vissza a menhelyre, hanem ideiglenes családban cseperedik. Mára már szinte teljesen szobatiszta, gyerek, kutya és cicabarát. Ismerkedik az alapvető vezényszavakkal is ügyesen. Ideiglenes családjában teljes jogú családtagként él a lakásban. Kár lenne tagadni, hogy a növekedésével párhuzamosan a kanapégéneket is kifejlesztette. Az egész napos kölykös rosszalkodás után imád belenyúlni az ember ölébe és összebújva álomra hajtani a fejét.

Várhatóan közepes méretű lesz. Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Viki igazi kölyök. Imád rágcsálni - főleg az emberek kezét, imád pakolni, mindehol ott van, mindenben részt vesz.De nagyon okos, értelmes tanulékony. A leendő gazdiknak ezt feltétlenül érdemes lenne kiaknázni. Szuper társ lesz a kutyasuliban, vagy bármilyen kutyás sportban.

Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyákról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között. Jelenleg ideiglenes befogadónknál várja a gazdikat.

További képek http://www.noeallatotthon.hu/gallery/GAZDIT-KERESNEK/KUTYAK/Varatlan-csalad-Viktoria/


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú