3972: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3972 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Keringő - MiniMenhely projekt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Keringő - MiniMenhely projekt
Nem: Szuka
Született: 2010.02.02.
Bekerült: 2011.11.02.
MINIMENHELY speciális projekt védence

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Keringő kb. 2010-es születésű, kedves, jó fej német juhász keverék szuka kutya. A macskákat nem szereti.
Súlya kb. 25-28kg, magassága kb 60-65cm.

Keringő 2011.10.24-én került be az Illatos úti ebrendészeti telepre sérülten. Segítséget kértek tőlünk az átvételében. Azonnal állatorvoshoz szállítottuk, ahol kiderült, hogy orsócsont törése van. Meggyógyíttattuk, majd 2012 szeptemberében gazdához költözött. Sajnos csak 3 boldog év adatott neki, mert 2015. november 21-én visszakerült gondozásunkba.

Korábbi sérülésével és a műtéttel nem törődve fut, szalad, pörög. Sajnos kertrendezésben jártas, és csak szökésbiztos kerítéssel ellátott házba, illetve lakásba fogadható örökbe.

Keringő tavaly egy szuper kezdeményezésnek köszönhetően egy önkéntes segítségével kutyasuliban tanulhatott. Íme az önkéntes írása Keringőről:

"Azt hiszem, hogy Keringő és én jó csapat voltunk nagyon, ezért is írom le minden lehetséges helyen, hogy ez a gyönyörű, kedves, okos, középkorú németjuci mix igazi, hűséges és kedves társa lenne egy középkorú embernek/párnak. Keri már megállapodott, nem rohangál, mint az őrült, nem rág és nem ás. Neki igazán egy jóságos gazda kell, aki megsimogatja a buksiját és "kiskutyám"-nak hívja, az lenne az ő legnagyobb boldogsága. Akinek a lába mellé fekhet, és ha kedvük szottyan sétálnak egyet, persze nem húz, mint az eszelős, hanem komótosan, szépen ballag az ő gazdija mellett.
Én még sosem foglalkoztam nem saját kutyával, nagyon izgultam is az elején, de Keri ezt is megoldotta, annyira igyekezett, iparkodott, soha semmilyen probléma nem volt vele, ha leültem a fűbe, rögtön mellém telepedett és csillogó szemmel figyelte, hogy most mit fogunk csinálni. A jutifalatot igen nagyra értékelte.:-)
Tanulás közben nagyon figyelt, igaziból a végére már a helyben maradásnál tartottunk, megértette azt is.
Közös elengedésnél szinte soha nem ment 5 méternél messzebbre, első hívásra bejött, a többi kutyával nem keveredett konfliktusba, a fél szeme mindig rajtam volt.
Kérlek Benneteket, ha ismertek valakit, aki egy ilyen tündérmackót szeretne, osszátok meg vele, hátha mielõbb gazdája akad Keringõnek.
Ne felejtsétek el: örökbefogadni szuper!!!! Látni a kutyák szemében a boldogságot, a pofájukon a teli vigyort a legszebb dolgok egyike a világon!!!!!"

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek Keringőről ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú