3971: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3971 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Móric (83/2013) - MiniMenhely projekt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Móric (83/2013) - MiniMenhely projekt
Nem: Kan
Született: 2010.10.01.
Bekerült: 2013.09.25.
MINIMENHELY speciális projekt védence
Móric a 6-os út szélén bandukolt sérült lábával, soványan, tele kullanccsal mikor állatbarátok rátaláltak. Valószínűleg elüthették. 2 lábujja már el volt sorvadva, a műtét elkerülhetetlen volt. Csonkolták a lábfejét, a talppárnácskákat átpakolták a lábszárra, hogy azon tudjon járni. A beavatkozás sikeresnek bizonyult, szépen használja a csonkolt lábát.

Móric hálás minden kedves szóért, látszik rajta, hogy eddigi életében nem sok szeretet kapott. Már hosszú évek óta várja, hogy érte is eljöjjön az álomgazdi, ahol végre ő is család teljes értékű tagja lehet. Ő az a kutya, aki nem osztogatja olyan könnyen a szeretetét, de akit egyszer a szívébe zár, azzal szemben egy végtelenül kedves, bújós, ragaszkodó és pusziosztós kutyává válik. Aki egyszer meglátja benne a kincset, azt a hatalmas szívet, ami benne lakozik, annak hű társa lesz egész hátralévő kutyaélete során. Szobatiszta. Fiú kutyákkal szemben hajlamos a dominanciára, de nagyobb lány kutyákkal jól kijön. Az elmúlt években több "női" lakótársa is volt, akikkel gond nélkül eléldegéltek egymás mellett. Macskák mellé nem ajánljuk.

Móric oltva, ivartalanítva keresi új gazdáját, aki kis fogyatékossága ellenére is meglátja benne azt a kincset, ami ebben a kutyában rejlik!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

MÓRIC galériája ITT található!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú