3954: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3954 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bomber
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bomber
Nem: Kan
Született: 2017.02.01.
Bekerült: 2020.08.29.
Előzmény még 2018. februárról:

Bomber kb 2017. februári születésű bullmasztiff jellegű kan kutya akit 2018.02.12-én Újlőrincfalva és Poroszló közötti határban találták, a gallyak közé fúrta be magát teljesen. Rettentően meg volt rémülve. Megtalálója hazavitte, de sajnos nem evett nem ivott, meg sem akart mozdulni. Segítségkérés követően került gondozásunkba. Sajnos chipet nem találtunk benne.

Sokkos állapota nem javult, régebbi sérülés nyomai láthatóak voltak az egyik fülén. Annyira rémült volt, nem járkált csak kuporgott, ha a közelébe mentünk teljesen belefúrta magát a legkisebb sarokba is. Minden egyes simogatásnál összerezzent. Önkénteseink kitartó munkájának köszönhetően Bomber lassan kinyílt, már élvezte a szombati sétákat és képes volt játszani. Valószínű ennek köszönhetően több évi várakozás után végre családra talált, ahol sajnos csak rövid időt tudott eltőlteni mert visszakerült gondozásunkba. Leszögezzük nem Bomber hibájából, Ő csak elszenvedője lett egy családi problémának.

Bombi már bizonyított és biztosak vagyunk benne, hogy nagyon hamar eljön érte az igazi Álom gazdi! Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!

Bomber chipezett, oltott, ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Megtalálásakor:
Menhelyünkön:
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú