3933: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3933 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kemenes család Káldor
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kemenes család Káldor
Nem: Kan
Született: 2017.10.10.
Bekerült: 2018.06.27.
Eredetileg bekerült:2018.02.07.

Kemenes családot még 2017. decemberében a szergényi menhelyünkre adták le. Karantén idő leteltével kerültek gondozásunkba.

A puli jellegű keverék kölykök kb 2017. októberben születtek. Előéletükről semmit nem tudunk de várhatóan közepes méretűek lesznek. A kis csapat szocializálatlan, minden emberi érintéstől féltek. Kutyaiskola képzést javasoltunk. Sajnos a családból már Káldor a második kölyök aki szocializálatlansága miatt visszakerült gondozásunkba. Káldor családja sajnos nem volt felkészülve egy félős kölyökkutya nevelésére.

Szerető, türelmes felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy félős fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Kutyaiskola továbbra is javasolt számára!

Káldor oltott, chipezett és ivartalanítva fogadható örökbe.A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.
További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú