3923: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3923 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Balinda
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Balinda
Nem: Szuka
Született: 2005.04.20.
Bekerült: 2018.01.17.
Balinda egy 2005.04.20. születésű ír szetter jellegű szuka kutya, aki a déli határ mellől érkezett a gondozásunkba.

Előzmény:Balinda teljesen legyengült állapotban, mindkét szeme és orra sűrű váladékos és több óriási emlődaganattal érkezett. Bőre szinte rátapadt a sovány vézna testére. A lábán alig tudott megállni. Azonnal orvoshoz vittük, ahol infúziót és gyógyszeres kezelést kezdtünk. A laboreredmények sajnos alátámasztották a legnagyobb félelmünket: Balinda szopornyicás. Megkezdődött a közdelem az életéért és extra óvintézkedéseket vezettünk be a többi kutyánk védelmében.

A rossz egészségi állapotát még a tovább nehezíti, hogy az elvégzett gyorsteszt szerint szívféreg pozitív, melyet már PCR genetikai laborvizsgálat is megerősített. Amint sikerült leküzdenie az akut betegségét, ennek a bajnak is a végére járunk.


2018.május 25.5 hónap kemény küzdelem után kézhez kaptuk Balinda NEGATÍV SZOPORNYICA leletét! Hihetetlen boldogok és büszkék vagyunk, hogy megcsinálta az öreglány.

Továbbiakban folytatódik Balindával közös küzdelmünk, hiszen végre elkezdődhetünk a szívférgességével és az emlődaganataival foglalkozni. A végcél, amit megígértünk neki, egy saját család lesz!

Balinda egy édes, kedves, barátságos, állandóan csóváló, szép szemű öreglány. Aki mindenre képes egy simogatásért, ölelésért. Igazi főnyeremény lesz Ő.

Reméljük hamarosan gyógyultan gazdikereső lesz. Olyan családot keresünk a számára, ahol biztosítva van számára napi mozgás, a foglalkozás. Csak kerti kutyának nem adjuk örökbe. Kizárólag olyan helyet keresünk a számára, ahol teljes jogú családtagként EGYÜTT élhet a gazdáival!

Balinda oltott, chipezett és ivartalanított.

Érdeklődni róla a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban lehet, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.


További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú