3912: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3912 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Berry Görcsi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Berry Görcsi
Nem: Kan
Született: 2006.09.18.
Bekerült: 2018.01.05.
Berry Görcsi kb 2006.09.18. születésű óriás tacskó jellegű kan kutya, aki segítségkérés követően került gondozásunkba. Korábbi idős gazdája fia, amikor a néni kórházba került, a tudta nélkül, egy állatorvosi rendelőbe akarta elaltatni. A néni egyedül nem tud már gondoskodni róla, így megnyugodva, hogy biztonságban van, de szomorú szívvel a gondjainkra bízta.

Így Berrynek új szerető gazdát keresünk.Minden rossz ellenére barátságos, érdeklődő aktív tacskó úr. Sajnos a kutyákkal erősen válogatós, így elsősorban egykének ajánljuk.

Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet egy egész kutyaéletre. Csak kinti tartásra nem adjuk, megérdemli a biztos gazdis életet. Berry kora ellenére, kiváló társ lehet egy sportos életmódú családban is, tele van energiával, szívesen részt vesz bármilyen mozgásban.

Egy önkéntes tollából:
Üdvözlöm Önöket, a nevem Berry Görcsi!
Igazából a Görcsi szó nem tudom, mit keres a nevem mögött, de ha a kétlábúak ragaszkodnak hozzá, akkor nem bánom, csak éppen nem hallgatok rá! Tehát a nevem Berry (erre hallgatok is), és egy tacskó jellegű sportos fickó vagyok, aki a fehér szőrmecuccot kedveli világosbarna kiegészítőkkel. Szépséges rövid szőröm inkább esztétikai, mint melegítő funkciót tölt be.
Sétáltatóim szerint eleinte kicsit morcos voltam, (ki ne lenne az azok után, ha 12 év biztos gazdis létből kell költöznie), de mára igazán kedves, ragaszkodó, és jókedélyű lettem.
Pórázon természetesen úriemberhez illően sétálok, imádom az embereket, szeretek nagyokat sétálni, rövidke lábaim ellenére könnyedén megteszek hosszú távokat is, de ha Önök nem szeretik a hosszú sétákat, akkor sincs semmi gond, séta helyett eldőlök a helyemen és nem zavarok.
Szeretnék egyedüli kedvenc lenni, mert eddig sem voltam szomorú kutyatársaság nélkül, ráadásul elragadó személyiségemmel mindent meg tudok adni egyedül is az új gazdimnak, ehhez köszönöm, de nekem nem kell segítség. Ha szeretne közelebbről megismerni és összetegeződni velem, akkor várom a Noé Állatotthonban szombaton, de kérem, hozzon magával jutalomfalatot, mert bár jó a koszt, azért a mindennapos jutalomfalatozás és szeretgetés még hiányzik.
Zsuzsi

Berry Görcsi oltva, chipezve ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú