3904: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3904 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Blöff
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Blöff
Nem: Kan
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2017.12.20.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
2017.12.20-án Nagycserkeszen egy összehangolt ellenőrzés során állatvédők és a helyi önkormányzat dolgozói több kutyát oltottak, chipeztek. Sajnos a helyszínen, 2 agyonvert kutyát is találtak akiknek a lánc, zsinór a nyakába nőtt és további 11 kóbor kutyát is sikerült "begyűjteni" és egyben megmenteni. A kutyák közül természetesen mi is vállaltunk egy keverék kan kutyát aki tele kullanccsal, gennyes sebbel a szeme alatt érkezett Állatotthonunkba. Nálunk a Blöff nevet kapta.

Blöff egy kb 2014. születésű keverék kan kutya, olyan ksi tömör gyönyör, dömpike formával. Kezdeti félénksége teljesen elmúlt és egy igazi pusziosztó szeretetbomba lett. Sajnos mind a két szemén nagyon súlyos fokú szárazszem-betegsége van, mely semmilyen kezelésre nem reagált. Konkrétan egyáltalán nincs könnytermelése, melyet szemcseppekkel, műkönnyel igyekszünk pótolni. Emiatt mostanra szinte teljesen elvesztette a látását, megvakult :( Szemei naponta többszöri kezelésre, lemosásra, cseppentésre szorulnak. Emiatt mostanra szinte teljesen megvakult. :( De láthatóan Őt ez igazán nem érdekli. Megállás nélkül csóvál, minden érdekli, nagyon ügyesen jön-megy.

Olyan otthont keresünk számára ahol soha többé nem kell rosszat tapasztalnia, igazi családtagként boldogan berendezkedhet egy egész kutyaéletre. Csak kinti tartásra nem adjuk, megérdemli a biztos gazdis életet és a kényelmes kanapét. Ugyan mostanában kicsit megnövesztette a tévénéző izmait, de ettől még nagyon szeret sétálni és minden érdekli. Blöff kiváló társ lehet hosszabb - rövidebb sétákhoz, szívesen kirándulna leendő családjával. Ugyan maratont nem fog futni a gazdájával és sziklamászásra sem nevez be, de azért minden jó családi program érdekli.

Blöff oltva, chipezve ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú