Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Jeges
Nem: Szuka
Született: 2015.12.19.
Bekerült: 2017.12.19.
Borsodban, Megyaszón találtak egy nagyon rossz állapotban lévő keverék szuka kutyát, súlyos hüvely előeséssel. Már a fotókon is látszott, hogy nagy a baj. A helyi állatvédők szervezkedni kezdtek, így és egyeztetések után sikerült éjszakai fuvart találni és éjnek évadján felhozta őt a Juhász Klinikára. Hajnalban értek oda, ahol azonnal kezelni kezdték, stabilizálták az állapotát.

Nálunk a Jeges nevet kapta ez a gyönyörű bundájú, szép kiállású kislány, aki kb. 2015.decemberi születésű. A hüvely előesés leggyakrabban ivarzási időszakban fordul elő. A hüvely kilóg a pérából, így könnyen szennyeződhet, a nyálkahártya kiszárad, és súlyos gyulladásos fertőzés is kialakulhat. Azóta sikeresen túlesett a műtéten és a NOÉ kórházrészlegén lábadozik


Mióta megismertük mindenki kedvence lett, barátságos figyelmet "kikövetelő" fiatal lányka. Gyógyulása és oltásai után Ő is gazdikereső lesz.

Jegesnek kizárólag olyan otthont keresünk ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban. Jeges kiváló társ lehet egy sportos életmódú családban, tele van energiával, szívesen részt vesz bármilyen mozgásban. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú