3899: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3899 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Flanga
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Flanga
Nem: Szuka
Született: 2017.10.01.
Bekerült: 2017.11.25.
Flanga apró babakutyaként egy sufniba volt bezárva, innen mentették a füzesabonyi állatvédők. Tőlük került a NOÉ Állatotthon gondozásába, ahogy később testvére Fletli is.

Flanga kb. 2017. októberi születésű, sárga színű, fehér-fekete maszkos, stafford jellegű szuka kutya. Nagyon játékos és barátságos. Mozgásigénye hatalmas. Rövid szőre miatt olyan otthont keresünk számára, ahol bentlakó családtag lehet.

Fajtaismerettel rendelkező család lenne neki az ideális, akik hajlandóak vele kutyaiskolába járni, hogy ne csak nőjön, mint a dudva, hanem megtanulhassa a kulturált kutyaviselkedés alapjait. A pórázt még nem ismeri. A leendő gazdi feladata lesz ezt is megtanítani neki.

Más kutyákkal remek a viszonya, cicákkal is összeszoktatható. Imád játszani, rohangálni másokkal. Fontos, hogy rendszeresen találkozzon kutyákkal a későbbiekben is, hogy továbbra is jól szocializált maradjon.
Gyerekeket imádja. Szereti magát simogattatni, ölbe bújni, csak foglalkozzanak vele.

Flanga oltási programját elkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Az első oltást követően egyik szeme behomályosodott. Állatorvosi szakvélemény szerint immunreakció, ami szemcseppentés hatására teljesen gyógyult, de ezt követően minden oltásnál fokozott odafigyelést igényel.
Ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, amit a kutya 6 hónapos koráig el kell végeztetni, és amit Alapítványunk szigorúan ellenőriz.

Kölyök kutyákat Budapesten és annak 30 km-es körzetében adunk csak örökbe.

Flangáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között vagy az info@noeallatotthon.hu email címen.

További képek Flangáról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú