3848: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3848 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Lipót
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Lipót
Nem: Kan
Született: 2007.01.01.
Bekerült: 2017.11.11.
Ezt a szerencsétlen majdnem teljesen vak, görnyedt kis talán foxi - tacskó mix papókát 2017.11.11-én találták. Egyedül vaksin baktatott Jakabszálásnál a főúton.Chipje vagy más egyedi azonosítója nincs. A jobbik felünk reménykedik benne, hogy csak öregen vakon kitévedt egy portálról és nem talált haza. A rosszabbik felünk viszont háborog, hogy esetleg valaki ilyen módon szabadult meg a már "nem használható" öreg kutyától.

Eredeti gazdája nem jelentkezett érte, ezért új családot keresünk számára. Lipót kb 2007. születésű. Barátságos mind emberrel mind más kutyákkal. Öreg korára való tekintettel igényli a meleg helyet így ha tehetné (és teheti is) egész nap durmol.

Tehát nagyon keresünk egy igazi gazdit, aki meglátja a CSODÁt ebben az idős kutyusban, aki megadná neki azt, amit a gazdájától meg kellett volna kapnia ...

Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú