3840: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3840 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Söjtöri Sofőr
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Söjtöri Sofőr
Nem: Kan
Született: 2009.01.01.
Bekerült: 2017.10.04.
2017.10.04-én egy összehangolt és nagyon korrektül előkészített mentési akció keretében 139 kutyát mentettek állatvédők egy borzasztó szaporító telepről Zala megyében. A csupa kistestű kutya a saját ürülékében, fa kalodákba, apró nyúlketrecekbe sínylődtek. A kimentett kutyák mindegyike beteg, hemzsegtek bennük a bolhák, a fülek, szemek borzasztó állapotban voltak.

Előzmény

Természetesen a NOÉ Állatotthon is vállalt a kimentettek közül 11 apró kutyust,közölük Söjtöri Sofőr aki kb 2009. születésű törpe pincser kan.

Söjtöri Sofőr is azonnali teljes orvosi kivizsgálásra vittük. Bal szemének látását nem lehet visszahozni, egy korábban nem kezelt szaruhártya fekély miatt. Jobb szeme is problémás mert szinte alig van könnytermelése ezért száraz szembetegség alakult ki. A jobb szemét élete végéig speciális szemcseppel kell kezelni. Kezelését megkezdtük.

Nagyon keresünk egy igazi gazdit, aki meglátja a CSODÁt ebben a kutyusban, aki megadná neki azt, amit eddig meg kellett volna kapnia. Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!

Ideiglenes befogadója írta róla:
"Sofőr alias Szari (első pillanatban ragadt rá a név, mert olyan kis beszari volt... azóta nagyon elbaltáztuk, mert már hallgat rá...) kezdetekben, ahogy várható volt tartott tőlünk, a simogatást is csak megadóan tűrte, ahogy a napi szemcsepegtetését is. Egyetlen biztos pont volt és van ma is az életében mégpedig a kutyatársaság, így az ideális hely, család számára az, ahol van kutyatársa.

Úgy vettem észre a nőket gyorsabban elfogadja, nálam hamarabb jött el az áttörés, míg páromtól még mindig tart, bár hagyja magát neki is megsimogatni.

A séta lényegét még nem igazán sikerült elkapnia, de dolgozunk rajta. Ruhát, hámot jól viseli :)

Igazi haspók, kajával bármi elérhető nála :)

Szobatisztasággal kapcsolatban még egyeztetések folynak, de már elértük azt, hogy a kijelölt helyre pisiljen, kakiljon.

Imádnivaló kis vakarék, "Szari" jeligére várjuk a gazdiesőt ;) "


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú