3752: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3752 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Várda család Viktor
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Várda család Viktor
Nem: Kan
Született: 2017.05.20.
Bekerült: 2017.07.30.
Várda család 7 kölyke 2017. július 30-án érkezett a kisvárdai Ugat-Lak Alapítványtól Állatotthonunkba. Most még nehéz megmondani mekkorák lesznek a kölykök,hiszen vannak köztük vizsla jellegűek és tacskó jellegűek is, de várhatóan közepes/nagy méretűek lesznek. Mindegyik kölyök nagyon kedves, játékos, igen aktívak, jól szocializáltak. A család babái kb 2017. májusi születésűek.

Szerető, felelősségteljes gazdikat keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ezeknek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai. Kutyaiskola javasolt, hogy ne csak kajla kölykök maradjanak, hanem okos,felnőtt kutyák váljanak belőlük Kerti tartásra nem adjuk a rövid szőrük miatt!

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú