3746: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3746 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Özséb
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Özséb
Nem: Szuka
Született: 2007.01.01.
Bekerült: 2017.08.01.
Ezt az édes őszülő pofijú, aligvanfoga, 10+ éves, erősen törpe pinscherre hajazó kutyust a Veres Péter úton, az Egyenes utcai lakótelep buszmegállóban találták 2017.07.31. délután. Ott téblábolt szegény a borzasztó kánikulában.
Működő chipet nem találtunk benne. Nálunk az Özséb nevet kapta.Eredeti gazdája nem jelentkezett érte, ezért új otthont keresünk számára bentlakással.

Özsébet első körben egy ortopédia kivizsgálásra vittük, ahol megállapították korának fajtának megfelelő csípőizület van, jobb térde és csigolyája artrózisos képletet mutat, de ilyen idős korban ez sajnos már nem meglepő. Szívelégtelenség jelét mutatta ezért egy kardiológia kivizsgálásra is sor került, ahol megállapították, hogy súlyosan megvastagodott szívbillentyűk, ez olyan jellegű probléma mely valóban okoz csúnya szívzörejt és kezelendő, kontrollálandó, de szerencsére úgy tűnik, hogy időben sikerült felismerni a problémát.
Gyógyszeres kezelését megkezdtük amelyhez időszakos kontroll vizsgálatok is szükségesek. Ezt a leendő gazdinak is vállalnia kell!


Özséb oltott, ivartalanított, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú