3727: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3727 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Tavaszka család Tessza
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Tavaszka család Tessza
Nem: Szuka
Született: 2017.05.15.
Bekerült: 2017.06.09.
Tavaszka család és mamájuk a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével kerültek gondozásunkba.

Tavaszka családot - 8 baba - Mezőszemerén egy vízelvezető árokba szülte meg mamájuk. Már a babázás előtt is a környéken "csövezett" hol itt, hol ott húzta meg magát, de jó szemmel sehol nem nézték. Jobb híján egy vízelvezető árok csövébe keresett menedéket, de világos, hogy itt több szempontból is életveszélyben volt a kis család. Igazából már önmagában az is csoda, hogy eddig nem történt tragédia. Megtalálásukkor az egyik picinek volt egy tályog a nyakán és persze bolhásak voltak mind. Köszönjük a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványnak, hogy nem hagyták Őket a sorsukra és segítségükkel eljuthattak hozzánk.

Volt szomorúságunk is a család legkisebb kislánya egyszer csak nem evett és bár szaladtunk vele a kórházba, infúzió, kezelések, sajnos elvesztettük.

Hála Tavaszka mama önfeláldozó, odaadó gondoskodásának a család többi babái jó állapotban vannak, szinte gurulnak és már gazdikeresőkké cseperedtek.

A kölykök kb 2017. május közepén születtek.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyákról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú