3697: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3697 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Wonder
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Wonder
Nem: Kan
Született: 2008.06.01.
Bekerült: 2017.06.15.
Szergénybe bekerült : 2017.06.14.

Wonder kb 2008. születésű feltehetően vak tacskó kan aki a pápai gyepmesteri telepről került gondozásunkba. Bekerülésekor végbele mellett egy hatalmas kifakadt tályog éktelenkedett, körmei elhanyagoltak. Állapota miatt azonnal orvosi ellátásra lett szüksége.

Első körben antibiotikum kúrával lehúztuk a gyulladást amennyire lehetet és mivel a daganat hormonfüggő jellege volt gyanítható így az első lépés az ivartalanítás volt amely már meg is történt. Az első kontroll szerint az anus mellett lévő daganat mérete picit csökkent, kevésbé gyulladt. Az ivartalanítástól számítva kb 1 hónap múlva ürül ki a tesztoszteron igy a következő kontroll fogja megmutatni, hogy mennyit húzódik össze a daganat és szükséges-e még további beavatkozás.

Wonder kedves, együttműködő, barátságos öreg úr, aki már érkezésekor bizalommal tekintett ránk. Korábbi hányatott élete miatt, csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet.

Wonder chipezett, oltott és ivartalanított. Gyógyulása után Ő is gazdikereső lesz.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú