3680: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3680 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - CV Kefe - MINIMENHELY projekt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: CV Kefe - MINIMENHELY projekt
Nem: Kan
Született: 2009.01.01.
Bekerült: 2013.08.22.
MINIMENHELY speciális projekt védence
Kefe úr az Illatos útról került gondozásunkba, ahol egy nagy tömeg gondozatlan szõr és rengeteg toklász tarkította testét. Az utcán találták ilyen állapotban. Elsõre úgy sejtették/sejtettük, hogy idõs kutyáról beszélünk cvKefe személyében, ám az orvosi kezelések közben kiderült,hogy egy 3-4 éves kutya lapult a szõrrengeteg alatt.

Állatorvosaink küzdöttek a jobb szeme világáért, de sajnos nem lehetett megmenteni, el kellett távolítani, ám cvKefe egy szemmel is teljes életet tud élni :)

Sajnos nem teljesen egészséges, epilepsziás, emiatt gyógyszert kell szednie élete végéig. A gyógyszerekkel a rohamok teljesen karban tarthatóak, gyakorlatilag megszûntek.

Május vége óta cvKefe, alias Pöpi ideiglenes befogadónál él, több másik kutyával együtt,akikkel jól megférnek egymás mellett. Ideiglenes mamija nem is érti,hogy miért nem jelentkezik senki se érte. Pedig nagyon szeretnénk, ha lenne neki saját családja, aki imádja õt és vigyáz rá. Néhány sor az ideiglenes befogadójától: Pöpi kiskutyákkal, nagy kutyákkal és cicákkal maximálisan kijön. Gyerekeket szereti, de a hirtelen mozdulatoktól fél. Ismeretlenekhez kell neki pici idõ, viszont utána nagyon barátságos. Fésülködni nem szeret, fürödni simán. Férfi vagy nõ fóbiája nincs, igazából mindenkivel kijön. Nem válogatós a kajában. Rohama több mint 1 éve nem volt, valószínû a stabilitás hiányzott neki. Teljesen szobatiszta, de balesetek elõfordulnak. Imád kijárni az udvarra, sokat nem lehet kint, mert fázik a popsija. Ritkás szõre van, ezért öltöztetem, igazából a ruhácskáit is oda adom ha valaki bele szeret. Rendkivül hálás , de ezt csak türelemmel lehet elérni... ami sajnos nem 1 nap

cvKefe oltott, ivartalanított, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek cvKeférõl ITT ! ! !
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú