3677: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3677 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Mimi - MINIMENHELY projekt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Mimi - MINIMENHELY projekt
Nem: Szuka
Született: 2009.04.01.
Bekerült: 2012.04.01.
MINIMENHELY speciális projekt védence
Mimi 2009-es születésű, nagytestű, de vékony testalkatú, fekete-cser színű keverék szuka kutya. Az ajkai menhelyről vettük át, ahol már hosszú ideje élt. Legyengült immunrendszere miatt demodex (szőrtüsző atka) fertőzés alakult ki nála, amitől test szerte szőrhiányok jelentkeztek rajta. Szerencsére bőrbetegsége azóta sem jelentkezett.

Mimi egy imádni valóan alázatos és kedves, de bátortalan kislány, aki még a simogatást és jutalomfalatot is félve fogadja, hogy 'biztos neki? biztos azt? biztos megérdemli? ' Saját félénkségén próbál felülkerekedni, és mivel látja, hogy szerető gondoskodás és emberek veszik kerül, így ő is lassacskán el meri hinni, hogy fontos valakinek és szeretik.

Néha kicsit szeles, és eszetlenül rohangál körbe körbe, ami nagyon vicces, ahogy a vékony lábai és kajla füle csapódik össze-vissza :) A látogatók figyelmét óvatos kézrágcsálással hívja fel magára. Õ is,mint minden kutyánk,oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITTMegosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú