3669: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3669 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - DeForma - MINIMENHELY projekt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: DeForma - MINIMENHELY projekt
Nem: Kan
Született: 2012.08.01.
Bekerült: 2014.02.22.
4,5 év körüli keverék kan kutyus, aki már 3 éve került gondozásunkba. Csont-növekedési zóna zavar miatt deformált mind a két mellsõ lába. Ennek oka valószínûleg, hogy kölyök korában nem megfelelõen táplálták, illetve amikor elkezdõdött a deformáltság nem vitték állatorvoshoz. Néhány hónapos korában még tökéletesen korrigálható lett volna.

Mûtétre került sor, mely után fájdalmai nincsenek, lábait tökéletesen használja.
Elsõ ránézésre meglehetõsen vadorzó a tekintete, de erre rácáfol bújós, szó szerint ölelõs, vidám természete! A hozzá közelállókkal nagyon nyílt és barátságos, de új szituációban elõször picit tartózkodó. Nagyon jó házõrzõ, az idegeneket kitartóan ugatja, mind e mellett nem domináns, alkalmazkodó, kiegyensúlyozott, igazi családi kutya. Kutyatársakkal jól kijön, sõt falkában szeret igazán sétálni! Pórázon kitûnõen vezethetõ, bár néha megmakacsolja magát, de ilyenkor némi juti falat motiválóan hat rá☺ Korát tekintve fiatal, de túl van már a mindent megrágó, szertelen korszakán. Hasát nagyon szereti, de súlyára, lábai miatt nagyon kell ügyelni.
Lábai mûtöttek és rövid szõre miatt fázékony,ezt örökbefogadásnál szem elõtt kell tartani.Oltva,ivartalanítva, chippezve fogadható örökbe.

Érdeklõdni DeFormáról a 06-70/635-0780 és a 06-70/395-3957 számokon, ESTE 18 óra után és az orokbefogadas@minimenhely.hu címen lehet!További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú