3657: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3657 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ágasbogas család Árnika
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ágasbogas család Árnika
Nem: Szuka
Született: 2017.03.27.
Bekerült: 2017.11.14.
Erdetileg bekerült: 2017.04.01.


Ágasbogas családot és mamájukat Ágotát egy szúrós bokor alatt gubbasztva fedezték fel állatbarátok Bököny-Geszteréd között. Két dolog tűnt fel azonnal, hogy Ágota a mama nagyon beteg és az, hogy állapota ellenére odaadóan szoptatja néhány napos kölykeit.
Ahogy megláttuk Őket tudtuk, hogy erre nem mondhatunk nemet, bár tele voltunk betegekkel, babákkal, de valahogy megoldottuk. Köszönet az "Együtt az Állatokért" Állatvédő Közhasznú Egyesület - Debrecen csapatának, akik azonnal biztonságba helyezték a kis családot és így 1 napon belül 2017. április 1-én megérkezhetek a NOÉ Állatotthon gondozásába. Sajnos 6 piciből egyet még az úton elvesztettünk, de a többiek a gondoskodó mamának köszönhetően szépen felcseperedtek és gazdához is kerültek.

Sajnos Árnikának nem sikerült, a szerető, "felelősségteljes" gazdi még sem volt tisztában egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel és a kötelezően vállalt ivartalanításnak sem tett eleget, inkább lemondott róla.

Árnika kb 2017.03.27. születésű tacskó jellegű keverék szuka, aki nevelés hiánya miatt kissé szocializálatlanul, félősen került vissza gondozásunkba.

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban. Fiatal korából adódóan mozgékony kutya, ezért olyan gazdit keresünk számára, aki sportos, kirándulós, és hajlandó időt áldozni az elmaradt nevelésre.

Árnika oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet
2017.11.További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú